Beste klanten, wij zijn gesloten van 20/07 tem 05/08.

Tijdens deze periode zijn afhalingen en leveringen niet mogelijk.

Aluminium poorten

Kiezen voor aluminium is kiezen voor duurzaamheid. Dit lichtere materiaal is bestand tegen corrosie en heeft een lange levensduur. Dankzij het lage gewicht gaat de poort makkelijker open en dicht en slijt zo minder snel.

Aluette standaard draaipoort of schuifpoort

Aluette standaard draaipoort of schuifpoort  

Bij het ontwerp van de Aluette standaard draai- en schuifpoort met standaard spijlen vulling, werd bijzonder veel aandacht geschonken aan de zuiverheid van de lijnen. Eenvoudig, elegant en met oog voor details. Bij elke Aluette-variant is een bijpassende draaipoort verkrijgbaar.

Aluette Twister draaipoort of schuifpoort

Aluette Twister draaipoort of schuifpoort  

De vulling van de Aluette Twister schuifpoort bestaat uit drie even grote modules, naar eigen smaak in te vullen. Horizontale of verticale lamellen, met of zonder tussenruimtes. Het resultaat is een unieke poort die volledig bij uw persoonlijkheid en woning past.

Aluette Cross draaipoort of schuifpoort

Aluette Cross draaipoort of schuifpoort  

De Aluette Cross ontwierpen we met aaneensluitende lamellen plus mooie decoratieve kruismotieven bovenaan. De Cross is een elegante poort die visueel sterk lijkt op veel gebruikte houten vullingen. En daarom ook een mooi alternatief voor traditionele houten poorten.

Aluette Distance draaipoort of schuifpoort

Aluette Distance draaipoort of schuifpoort  

Deze aluminium Aluette Distance schuifpoort of draaipoort werd gemaakt met lamellen van 80x20 mm in aluminium met een tussenafstand van 15 of 80mm. De halfopen vulling zorgt voor een discrete afscherming waarbij de privacy steeds gegarandeerd blijft.

Aluette Romance draaipoort of schuifpoort

Aluette Romance draaipoort of schuifpoort  

De Aluette Romance is gebaseerd op onze Aluette standaard, maar verschilt wat betreft invulling van de spijlen. Bij de Romance kozen we voor aluminium spijlen, met een extra stevigheid via het profiel in vergelijking met de basisuitvoering. Tegelijk ogen de spijlen ook esthetischer dankzij de decoratief afgeronde hoekjes.

Aluette Combi

Aluette Combi  

De Aluette Combi met 1/3 aaneengesloten lamellenvulling en 2/3 spijlenvulling zorgt voor een stijlvolle moderne look. Voor de spijlen kan je kiezen tussen standaard spijlen of Romance.

Alzebra draaipoort

Alzebra draaipoort  

Onze Alzebra heeft een strak, modern ontwerp met lamellen die zowel horizontaal als verticaal geplaatst kunnen worden. Bij de Alzebra Blind heb je de keuze tussen aaneensluitende lamellen van 80 of 200 mm breed. De Alzebra doorkijk biedt lamellen van 120 mm met een tussenafstand van 25 mm geplaatst. Lees verder meer.

Horizon schuifpoort of draaipoort

Horizon schuifpoort of draaipoort  

De Horizon poort is gebouwd op basis van aluminium kokerprofielen en drie of meer voorgeplooide en boven elkaar geplaatste aluminium modules. Deze modules kunnen optioneel gescheiden worden met een tussenafstand van 5 à 7 centimeter.

Radiato schuifpoort

Radiato  

Radiato staat synoniem voor elegantie en stijl. De fijn afgewerkte poort past bij alle bouwstijlen, modern en landelijk. Op de stevige onderbalk staat een kader met verticale profielen. Zo biedt Radiato een graduele discretie en beperkte inkijk voor wie de poort van opzij bekijkt.

Alinel poort

Alinel  

Alinel creëert een strakke look in welke omgeving ze ook staat. De verticale aluminiumprofielen sluiten perfect op elkaar aan waardoor inkijk beperkt wordt. Een ogenschijnlijk eenvoudige structuur die boordevol details zit, maar gegarandeerd een goede manier om je domein af te schermen. Deze poort is beschikbaar in 4 types.

  Heeft u een vraag of wenst u een offerte? Vul dan onderstaand formulier in.

  cm

  cm

  M

  M


  Website door rubenvaes.be