Automatisatie

Schuifhekken

Automatisatie Ditec Ion

Ditec ION: Voor poorten tot 600kg  

Ditec ION is het nieuwe assortiment elektromechanische aandrijvingsmechanismen voor schuifhekken dat kwaliteit, stevigheid en duurzaamheid garandeert, gemakkelijk geïnstalleerd kan worden en eenvoudig te onderhouden is. Het assortiment bestaat uit twee motoren voor vleugels van 400 kg en 600 kg, inclusief een multifunctioneel bedieningspaneel

Ditec NeoS en NeoS+: voor poorten tot 1000kg  

Ditec NeoS is een operator voor schuifhekken voor privégebruik, voor commerciële en industriële toepassingen en is ontworpen
om ook te presteren bij intensief gebruik en in extreme weersomstandigheden.
Eenvoudige installatie en gemakkelijk te onderhouden. Beschikbaar in 4 versies: 300 kg, 400 kg, 600 kg en 1000 kg, geïntegreerde
besturingskast met display in de operator. Twee prestatieniveaus: Ditec NeoS en Ditec NeoS+.

Ditec Cross

Ditec Cross 30: Voor poorten tot 3000kg  

Ditec Cross 30 is het automatiseringssysteem voor schuifpoorten tot 20 m breed, met een gewicht tot 3000 kg.
De ideale oplossing voor 24 uur per dag en 7 dagen per week. De draaistroommotor heeft ingebouwde magnetische eindschakelaars en bedieningspaneel.

Ditec Cross 18/19: voor poorten tot 1800kg  

Sterk en robuust voor commerciële en industriële toepassingen, kunnen ze poorten tot 20 m breed en met een gewicht tot 1800 kg verplaatsen. De beste keuze voor zwaar gebruik, verkrijgbaar in vier verschillende versies: 3 eenfasige en een driefasige. Er zijn ook versies met een in de kast geïntegreerd bedieningspaneel en verschillende opties voor de eindschakelaars (draai- of magneetschakelaars) verkrijgbaar.
Voor schuifpoorten tot 1800 Kg. Ideaal voor intensief gebruik.

Ditec NeoS 600 SuperFast: voor poorten tot 600 kg  

Ditec NeoS 600 SF vervolledigt de Ditec NeoS serie, automatisering voor 300 Kg, 400 Kg, 600 Kg en 1000 Kg schuifpoorten met geïntegreerd bedieningspaneel.
Een compleet product

Draaihekken

Ditec PWR: voor poorten met vleugels tot 5 m  

Ditec PWR is het nieuwe gamma van elektromechanische aandrijvingen voor draaipoorten voor residentiële, gemeenschappelijke en industriële toepassingen. Ze zijn ontworpen en ontwikkeld om kwaliteit, robuustheid en eenvoudige installatie en onderhoud te waarborgen. De volledige serie bestaat uit: een motor voor vleugels tot 2,5 m (Ditec PWR 25), een motor voor vleugels tot 3,5 m (Ditec PWR 35) en drie motoren voor vleugels tot 5 m (serie Ditec PWR 50).

Ditec Arc: voor poorten met vleugels tot 5m of 500kg  

Eenvoudig te installeren en veelzijdig, voor draaihekken met vleugels tot 5 meter
Voor intensief gebruik

Ditec Facil: voor poorten met vleugels tot 2.3m of 300kg  

Eenvoudig en veelzijdig, voor draaihekken met vleugels tot 2,3 meter
Voor intensief gebruik

Ditec Cubic: voor poorten met vleugels tot 3.5m of 600kg  

De onzichtbare automatisering
Voor frequent en intensief gebruik

Toebehoren

Gemotoriseerde grondgrendel

Gemotoriseerde grondgrendel  

Gemotoriseerde 24V grondgrendel met 115 mm dieptevergrendeling voor veilige vergrendeling van geautomatiseerde draaipoorten. Met een grondgrendel ontlast u de aandrijfmotoren die belast worden door o.a winddruk.

Locinox TRICONE: Design LED-verlichting voor paalmontage  

Plug & Play design led voor uw poorten en afsluitingen. Zorgt voor een esthetische touch bij een minimaal elektriciteitsverbruik! De Quick-Fix bevestiging zorgt bovendien voor een snelle en stevige montage op uw hekwerkpalen.

Camera toegang poort

Smart Connect  

Beheer uw toegang als nooit tevoren, met geofencing, spraakcommando's en door het creëren van scènes.

Entrematic Smart Connect is het nieuwe systeem voor het beheer van toegangen via de App of PC op afstand of lokaal. Entrematic Smart Connect kan worden geïntegreerd met de meest populaire Smart Home-platforms: Google Home, Amazon Alexa, Apple Homekit.

  Heeft u een vraag of wenst u een offerte? Vul dan onderstaand formulier in.

  cm

  cm

  M

  M


  Website door rubenvaes.be