Poorten > 12 m

Voor het afsluiten en beveiligen van grote industriële terreinen hebben we poorten op rail en vrijdragende poorten vanaf 12 meter doorgang in ons assortiment. Je bepaalt zelf de RAL-kleur, afwerking en accessoires.

Schuifpoorten op rail lopen over een rail en zijn bijgevolg minder onderhevig aan de wind die erop inspeelt. De rail wordt volledig in de ondergrond ingewerkt maar blijft wel zichtbaar. 

Een schuifpoort op rail is wellicht iets esthetischer aangezien er achteraan geen verlenging als tegengewicht is zoals bij de vrijdragende schuifpoort. Om een schuifpoort op rail te kunnen plaatsen is het noodzakelijk dat de rail over de volledige oprit en wegschuifruimte waterpas kan gelegd worden en dient de wegschuifruimte voldoende groot te zijn. Wij integreren rails heel zorgvuldig in uw klinkers en kasseien zodat de rail zo goed als niet stoort.

Vrijdragende schuifpoorten lopen niet over een rail, maar “zweven” als het ware dankzij een langere onderbalk en een extra portiek.

Taurus schuifpoort op rail

Taurus schuifpoort op rail  

De Taurus T2 is een vrijdragende schuifpoort met een stevige stalen onderbalk. Door de minimale opening onder de poort speelt de ondergrond niet zo’n groot belang. De elegante geleidings- en slagpalen doen de poort goed aansluiten bij allerlei types omheiningen.

Jumbo schuifpoort op rail

Jumbo schuifpoort op rail  

Voor de Jumbo J2 heb je keuze uit een vrijdragende poort of één op rail. De stevige onderbalk geeft deze zware poort een maximale stabiliteit en stijfheid.

Zelfdragende poort

Jumbo J2 vrijdragende schuifpoort  

Om een grote afstand te overspannen in een vrijdragende constructie biedt Segaf de Jumbo J2 schuifpoort aan. Ontworpen voor doorgangen tot 14 meter heeft deze poort de nodige stabiliteit en stijfheid dankzij een extra gedimensioneerde en geprofileerde onderbalk. Het kader bestaat uit spijlen.

  Heeft u een vraag of wenst u een offerte? Vul dan onderstaand formulier in.

  cm

  cm

  M

  M


  Website door rubenvaes.be